0243 - 86 860 info@fyratassar.nu Hantverkargatan 5, 781 71 Borlänge

Nyheter i butiken

Vi har fått in lite nya foder i butiken så här kommer lite information om dom:

Profine hundfoder:  Är ett hälsofrämjande och naturligt hundfoder, och erbjuder sunda och smakrika hundfoder md en lättsmält proteinkälla. Och med deras låga innehåll av spannmål så förebygger det mot allergier och hudproblem. Profine finns i flera olika sorter framtagna för flera olika hundar.

Platinum hundfoder: Är tillagat med FSG (Slowcook), där detfärska köttet endast tillagas i sin egna näringsrika köttsaft. Och ger även några speciella egenskaper till fodret som ex: Extremt välsmakande, särskilt näringsrikt, mycket lättsmält, mindre kolhydrater, ett tuggbart mjukt och härligt "segt" torrfoder och sväller inte i hundens mage.

Platinum kattfoder meat crisp: Förutom en härligt krispig konsistens och naturligt köttig god smak finns det såklart fler fördelar md meat crisp som ex: 83% Färskt kött (inget köttmjöl-bara färskt kött!), naturliga ingredienser, inga tillsatta smakämnen och taurinoptimerat.

Carnilove True fresh kattfoder: Är ett kattfoder med högt innehåll av färskt kött. Framställt genom en tillverkningsprocess som bevarar ingrediensernas ursprungliga egenskaper. Köttet är processat i färskt tillstånd som ger en smakrik smakupplevelse fö katten och blir också då lämplig för den kräsna katten. True fresh innehåller mycket kött och är gjort på färskt kött men är även spannmålsfritt.